.

.

Olaple Nem. Bond Karbantartó Sampon 8. oz, ne. Bond Karbantartási Kondicionáló 8. oz, ne. Bond Simább Reparatív Stílus Krém 3.

Olaple Nem. Bond Karbantartó Sampon 8. oz, ne. Bond Karbantartási Kondicionáló 8. oz, ne. Bond Simább Reparatív Stílus Krém 3.

HUF 3.00
Összeg

Amikor a haj stresszes, gyorsan törékennyé válhat és elveszítheti fényét. A megfelelő sampon a sérült hajra visszaállíthatja a kezelhetőséget, a fényességet és az egészséget. Az OLAPLEX No.4 Bond karbantartási sampon a szálak kötésére szolgál, megerősítve őket a sima, törés és töredezett végek ellen. Szulfátoktól, parabénektől és ftalátoktól mentes, ez az erőteljes, mégis gyengéd formula biztonságos minden hajtípusra. Próbálja ki ezt a hajkondicionálót száraz hajra, amikor legközelebb a szálak kiszáradnak! A száraz zárak javításához és helyreállításához ideális Olaplex No.5 Bond karbantartási kondicionáló segít a törött kötések és a töredezett végek összekapcsolásában, miközben hidratál és táplál. Ez a termék tökéletes mindennapi használatra, aldehidektől és formaldehidtől mentes. Samponozás után egyszerűen alkalmazza, hagyja három percig, majd öblítse le. Az Olaplex No.6 Bond Smoother Reparative Styling Creme egy elhagyható simító krém, amely akár 72 órán keresztül kiküszöböli a sima és elszálló hajat. Javítja az extrém károkat, erősíti és hidratálja. Minden hajtípusra működik. . A legjobb száraz hajkezeléshez, amikor a záraknak felújításra van szükségük, próbálja ki ezt a mélyen tápláló hajolajat. A sérült vagy sérült szálak javítására készült Olaplex No.7 Ragasztóolaj 1 oz erősen koncentrált formulával rendelkezik, amely ideális az erő, a lágyság és a ragyogás növelésére. Ez a súlytalan termék ideális a repülési távolságok minimalizálására és a vibrálás fokozására, és 450 fokos hővédelmet kínál. Amikor a haj stresszes, gyorsan törékennyé válhat és elveszítheti fényét. A száraz zárak javítása és helyreállítása. Visszaadja a haját egészséges állapotba.

R

Vevő választása